Betonlook tegels 60x60

Naar wat voor soort 60x60 betonlook tegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u een groots assortiment aan keramische 60x60 betonlook wandtegels, vloertegels, mozaïektegels, mozaïek, plinten, sierstrippen, decors en tuintegels van 1e keus kwaliteit. Wij hebben 60x60 betonlook tegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Bij Jan Groen is er altijd een 60x60 betonlook tegels die bij u past! Wilt u keramische 60x60 betonlook tegels kopen? Met telkens vernieuwde collecties vindt u bij ons tegels die geheel volgens de laatste woontrends zijn – en dat tegen zeer scherpe prijzen! We verkopen goedkope keramische tegels vanaf €10,- per m² tot hoever uw budget reikt. Veelal uit voorraad leverbaar.

Filters

tot

Toon alle filters

Betaalbare luxe bij Jan Groen


Heeft u besloten om voor betonlook tegels te gaan? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt! Bij Jan Groen hebben wij een ruim en divers aanbod van mooie betonlook tegels van 60 x 60 cm. Naast het gevarieerde aanbod, bieden wij u met onze betonlook tegels betaalbare luxe. In verhouding tot een echte betonvloer is een tegel variant een relatief goedkope oplossing, zonder dat de kwaliteit of uitstraling minder wordt. Integendeel, onze betonlook tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van het origineel.

 

60x60 betonlook tegels in uw huis


Bij Jan Groen bieden wij verschillende formaten tegels aan. Het formaat van de tegels dat u kiest heeft impact op uw interieur. Grote tegels zorgen ervoor dat de ruimte in kwestie groter lijkt, terwijl kleine tegels meer voegwerk vereisen en om deze reden een drukkere uitstraling creëren. 60 bij 60 cm tegels geven een ruimte, ongeacht de kleur en look die u probeert te creëren, een vergrotend effect. Wilt u gaan voor een rustige maar toch ruimtelijke look? Dan zijn onze 60 x 60 cm tegels perfect. Toch op zoek naar een grotere tegel? Bekijk dan onze tegels in 80 x 80 cm!

 

Vormen, kleuren en afwerking


De tegels komen in diverse formaten, afwerkingen, structuren, oppervlakten, kleuren en motieven. Als u eenmaal een formaat heeft gekozen, zijn er dus nog genoeg andere keuzes te maken. Gelukkig kunt u altijd rekenen op onze service en ruime aanbod. Een betonlook tegel doet u misschien denken aan een specifieke kleur. Denkt u bij beton meer aan grijs of juist een lichtbruine tint? In ons assortiment vindt u verschillende variaties van kleuren die zijn afgeleid van echt beton; van donkere betonlook tegels tot licht gekleurde tegels.

 

H2: Voordelen van betonlook tegels
Betonlook tegels hebben verschillende voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat dat betonlook tegels ten opzichte van echte beton tegels minder snel scheuren. Sterker nog, onze tegels scheuren helemaal niet! Enkele andere voordelen van onze betonlook tegels zijn:

  • Duurzaam
  • Slijt- en krasvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Snel en eenvoudig te plaatsen

 

Verwerking en onderhoud van betonlook tegels


Of u nu op zoek bent naar tegels voor de vloer, aan de wand of in de tuin, bij Jan Groen helpen we u op alle vlakken op weg. Zo hebben we verschillende stappenplannen die u kunt gebruiken om de tegels te plaatsen en verwerken. Bekijk de verschillende stappenplannen hier. Ook voor onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht.

 

Jan Groen Tegels Service


Wij streven ernaar om onze klanten de best denkbare service te bieden. Daarom nodigen wij u van harte uit in een van onze winkels in Bleiswijk of Utrecht. Hier geven onze adviseurs antwoord op al uw vragen en denken ze met u mee. Als u op zoek bent naar een specifieke tegel is het verstandig om eerst de winkelvoorraad te checken. We zien u graag!