Tuintegels met motief

Bent u op zoek naar keramische tuintegels patroon? Jan Groen heeft keramische tuintegels patroon in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de keramische patroon tuintegels waar u naar op zoek bent!

Breng de zomer naar uw tuin

Tuintegels met motief zijn erg populair. Tegels in speelse patronen zorgen namelijk voor een mediterrane sfeer: en dat kunnen we af en toe wel gebruiken in Nederland. Er zijn steeds meer tuinen die worden voorzien van bijvoorbeeld mooie mozaïeken tegels. Dit zorgt al vroeg in het jaar voor een heerlijk zomers gevoel. Bent u ook klaar om de zomer vervroegd in huis te halen? Kies dan voor tuintegels met een zomers motief van Jan Groen! We hebben een ruim aanbod tuintegels met verschillende patronen en kleuren, zodat u precies de tuintegel kan kiezen die bij u past. 

 

Het combineren van tuintegels

Vindt u het lastig tegels met drukke patronen te combineren? Of weet u niet zo goed wat bij uw tuin past? Het is goed om te weten dat paars, oranje, wit en rood erg goed matchen met elkaar. Het zijn namelijk allemaal complementaire kleuren. Als u op zoek bent naar een iets rustigere uitstraling, ga dan voor tuintegels met verschillende grijstinten als motief. Ook kunt u er altijd voor kiezen slechts een klein deel van uw terras met tuintegels met patroon te betegelen, waarbij het overige deel in een rustige kleur wordt betegeld. Kortom, u kunt alle kanten op met tuintegels met motief! Bij Jan Groen hebben wij momenteel tuintegels met motief in wat rustigere kleuren, ideaal om te combineren met een drukke tegel. 

 

Grootte van uw tuintegels

Bij Jan Groen verkopen wij tuintegels van 70x70, een iets grotere variant dan de gemiddelde tuintegels van 60x60. Door voor een iets grotere tegel te kiezen, creëert u meer ruimte in uw tuin en oogt het terras groter. Het leggen van een terras is eenvoudig en kunt u makkelijk zelf doen. Wilt u het toch liever laten doen door een professional? Wij helpen u graag! Onze betrouwbare professionals in de regio’s Bleijswijk of Utrecht staan altijd voor u klaar. Wilt u verder nog tips over hoe u het beste uw ruimte kunt inrichten met tegels? Lees dan onze ontwerp pagina voor meer informatie. Ons aanbod

Wij hebben alles in huis om de wand, vloer of tuin van uw dromen te realiseren. Van keramische wandtegels, vloertegels en tuintegels tot aan laminaat en vloerverwarming. Daarnaast heeft Jan Groen Tegels alle toebehoren producten om tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij hebben een groot assortiment van ruim 60 grote en kleine merken. Heeft u een bepaalde tegel gespot bij ‘eigen huis en tuin’, laat het ons zien en wij gaan voor u op zoek naar een look-a-like!