Gevel PROF | Jan Groen Tegels
DÉ TEGELLEVERANCIER VOOR UW PROJECT

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Nieuwbouw

Bent u als projectontwikkelaar of aannemer op zoek naar een vertrouwde tegelshowroom die kopers van uw nieuwbouwproject hartelijk ontvangt en goed adviseert? Dan bent u bij Jan Groen aan het juiste adres. We hebben mooie tegelpakketten en bieden mogelijkheden tot uitbreiding - en dat allemaal voor aantrekkelijke prijzen. Dankzij jarenlange ervaring in het nieuwbouwtraject kunnen wij u én de kopers van uw nieuwbouwproject voorzien van kundig advies. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

Wij nodigen uw kopers uit en gaan samen met één van onze adviseurs op zoek naar passende tegels. De kopers mogen kiezen uit het samengestelde tegelpakket, maar kunnen tegen meerprijs ook voor andere tegels uit ons assortiment gaan. Daarna zorgen we, zodra de koper een keuze heeft gemaakt, samen met u en uw tegelzetter voor een passende offerte.

Bekijk onze projectpagina voor een impressie van ons nieuwbouwtraject.

Renovatie

Jan Groen levert veel aan bedrijven die actief zijn in de renovatie. Speciaal voor deze klanten hebben wij een uitgebreid tegelpakket van diverse woningbouwverenigingen op voorraad staan, geheel volgens de laatste trends en woonwensen. 

Wij helpen u graag!

Of u nu tegelzetter, aannemer, projectontwikkelaar of architect bent: bij ons vindt u de juiste producten en de services om uw klanten optimaal te kunnen helpen.

Heeft u vragen? Bel onze zakelijke afdeling Jan Groen Prof: 010 - 524 45 50.

Bezoek Jan Groen Prof
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek