• Deskundig advies

  • 200.000 m² uit voorraad leverbaar

  • Groots assortiment

  • Scherpe prijzen

Tegelgereedschap Drygres Boor Premium 20 mm | 115-351 | Jan Groen Tegels
Tegelgereedschap
PROF 115-351
Tegelgereedschap Drygres Boor Premium 20 mm | 115-351 | Jan Groen Tegels
i

De afbeelding is een impressie. De kleur van het daadwerkelijke product kan afwijken. Zie leveringsvoorwaarden.

PROF 115-351

Tegelgereedschap Drygres Boor Premium 20 mm

€ 46,34 per Stuk

Incl. BTW

i

De verwachte leverdatum is 06-08-2024. Wanneer vandaag door u besteld.

Stuk(s)
Type Boren
Afname per 1 Stuk(s)
Retourmogelijkheid Nee, speciaal voor u besteld.
i
Te bekijken in Bleiswijk
Kleur Rood
Handleiding Download
Bekijk meer
Diamondboren

Rubi Drygres

De Drygres premium reeks diamantboren is perfect voor het boren van alle soorten tegels, vooral porcellanato, en andere steenachtige soorten zoals marmer en graniet.

RUBI heeft de Vacuum BRAZED-technologie van vacuüm solderen gebruikt in de DRYGRES PREMIUM reeksboren, die hogere temperaturen door wrijving te weerstaan. Hierdoor ontstaat een hogere standtijd van de diamantboren.

Drygres premium diamantboren, met diameters Ø 6 tot 12 mm, zijn perfect voor het bevestigen van badkameraccessoires of elk type decoratie-accessoire op betegelde oppervlakken. De overige diameters van het Drygres premium diamantborenassortiment, van Ø 20 tot 85 mm, zijn vooral ontworpen om de tegelzetter de beste resultaten te bieden bij het boren van stopcontacten, buizen, afvoeren, verlichting, enz.

DRYGRES PREMIUM diamantboren zijn droog geslepen en kunnen dankzij hun M14 schroefdraadaansluiting rechtstreeks op een haakse slijper of via een adapter (ref. 05976) op een boormachine – zonder klopfunctie – gebruikt worden.

De gemiddelde levensduur van de DRYGRES PREMIUM diamantboren varieert naargelang de diameter: die van Ø 6 tot 12 mm hebben een gemiddelde levensduur van 60 gaten en voor de boren van Ø 20 tot 85 mm is dat 150 gaten.

De gemiddelde levensduur van de boren hangt ALTIJD af van het soort materiaal, de dikte en de juiste koeling en gebruik.

De boordiepte van de Drygres premium diamantboren bedraagt 30 mm voor boren van Ø 6 tot 35 mm en 38 mm voor boren van Ø 43 tot 85 mm.

In de diameters Ø 6, 8, 10 en 12 mm bevatten de premium Drygres binnenin wax. Deze wax smelt tijdens het gebruik van de boor en vergemakkelijkt het afkoelen en evacueren van het boorgruis (Als de wax opraakt, kan de boor gewoon verder gebruikt worden. Slechts het totale verlies van de diamant geeft het einde van de levensduur van de boor aan).

De Drygres premium diamantboren (diameters Ø 20 tot 85 mm) hebben een zijdelingse opening die de afkoeling van de boor verbetert en het ons gemakkelijker maakt om na elk boorgat de boorkern te verwijderen. Alvorens een nieuw gat te boren, moeten we er zeker van zijn dat de boor schoon is. Boren vanaf Ø 43 mm zijn gesegmenteerd om de stabiliteit tijdens het boren te verbeteren.

De maximale gebruikssnelheid voor Drygres premium diamantboren is 14.000 rpm.

Voor een betere afwerking en een langere levensduur van de boor is het belangrijk om het juiste toerental te respecteren en een licht pendelende beweging te maken tijdens het boren.

Omschrijving

Dit tegelgereedschap wordt geleverd in een verpakking van 1 stuk(s). Dit product uit ons prof assortiment wordt speciaal voor u besteld en is in Bleiswijk te bekijken.

Bekijk meer
i

De afbeelding is een impressie. De kleur van het daadwerkelijke product kan afwijken. Zie leveringsvoorwaarden.

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek