Tegelgereedschap

Tegelgereedschap is onmisbaar wanneer u gaat beginnen met het betegelen van uw tegels. Van tegelzagen tot lijmspanen, wij hebben de gereedschappen waar u naar zoekt. Bekijk het assortiment hieronder.

Filters

tot

Toon alle filters
103-678 PROF

Tegelgereedschap Rubi Res sweepex spons 30x13,5cm

€ 9,16 per Stuk

Incl. BTW

103-866 PROF

Tegelgereedschap Slijpkop met waaier beton 100

€ 65,04 per Stuk

Incl. BTW

104-216 PROF

Tegelgereedschap Rubi Set flenzen DS-300 en DX-350

€ 55,53 per Stuk

Incl. BTW

107-340 PROF

Tegelgereedschap Rubi Plastic stortkoker stand elem

€ 54,10 per Stuk

Incl. BTW

108-354 PROF

Tegelgereedschap Rubi T-stukjes 5 mm doos 100 st

€ 4,78 per Stuk

Incl. BTW

110-732 PROF

Tegelgereedschap LIJMSPAAN ROESTVRIJ 28 cm. 15x15

€ 20,01 per Stuk

Incl. BTW

113-228 PROF

Tegelgereedschap Universele boorgeleiding max.Ø 83mm

€ 35,39 per Stuk

Incl. BTW

113-346 PROF

Tegelgereedschap Rubi Rvs spaan 30 cm scherp

€ 31,15 per Stuk

Incl. BTW

113-617 PROF

Tegelgereedschap Rubi Delta wedge doos 1200 st

€ 126,29 per Stuk

Incl. BTW

113-646 PROF

Tegelgereedschap Widia snijwiel Ø 8mm plus

€ 16,34 per Stuk

Incl. BTW

114-106 PROF

Tegelgereedschap Rubi CEV 200 pro Zaagblad

€ 24,05 per Stuk

Incl. BTW

114-937 PROF

Tegelgereedschap Rubi plastic kuip nr. 4 55l

€ 10,60 per Stuk

Incl. BTW

Tegelgereedschap kopen

Onder tegelgereedschap vallen vele producten, gelukkig hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring precies de producten uitgezocht die u nodig hebt voor het tegelen. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk rond en ervaar het zelf.

Tegelsnijder

Voor een professionele tegelzetter is een tegelsnijder natuurlijk onmisbaar. Met de Rubi tegelsnijder van Jan Groen haalt u de beste kwaliteit tegelsnijder in huis. De Tegelsnijders zijn voorzien van mobiele breekmechanismen. Tegelsnijders zijn er in verschillende vormen en maten. Het is dus belangrijk dat u de jusite tegelssnijder vindt voor uw klus. Kies voor het snijden van de gortere tegels voor tegelsnijders uit de TZ-serie zoals de TZ-1020, TZ-1300 en TZ-1550.

Tegel levelling

Met behulp van tegel leveling wordt het uitvoeren van tegelwerzaamheden u een stuk makkelijker gemaakt. Met de juiste levelling clips en tegelkeggen hoeft u ze niet steeds opnieuw te kopen. De levelling clips en tegelkeggen zijn er in vele formaten zodat uw altijd het juiste formaat kunt vinden voor uw klus.

De tegelzaag

Een tegelzaag is een belangrijk tool om bij de hand te hebben voor het geval je de tegels andere afmeting moet zagen. Bij Jan Groen hebben we een tegelzaag die perfect is uitgerust voor het zagen van uw tegels. Hij valt onder de categorie handzagen en is ideaal voor het zagen van XXL tegels. Daarnaast bieden wij ook een diamantzaagblad aan voor rechte zaagsneden waarbij hoge zaagsnelheden vereist zijn.

Tegelboor

De tegelboor is cruciaal wanneer u met tegels aan de slag gaat. Hij kan namelijk heel specifiek in tegels boren waar een normale boor de tegel zou breken. De boor is zelfs in staat om te boren in porselein, natuursteen en keramiek. De boor werkt heel precies en veroorzaakt geen breuken in uw tegel. Met een tegelboor hoeft u geen professional meer in huis te halen, dit kunt u nu zelf ook! Jan Groen biedt verschillende boren in verschillende formaten zoals; een tegelboor van 6mm, 8mm, 20mm, 28mm en nog veel meer formaten.

Lijmspaan

Een lijmspaan is onmisbaar in de standaarduitrusting van een tegelzetter. Er zijn veel verschillende soorten kammen. Er zijn kammen met een vlakke vertanding, vertanding van 45 graden en er is een ronde vertanding. De ronde vertanding wordt veel gebruikt voor natuursteen. Daarnaast is er bij lijmkammen ook verschil in de ruimte tussen de kamtanden. Bekijk dus goed van te voren wat voor soort lijmkam u zoekt. Bent u ook op zoek naar lijm om voor de lijmkam te gebruiken? Bekijk dan ons assortiment lijmen.

Tegelkruisjes

Geudrende het plaastingsproces van uw tegels helpen tegelrkuisjes om uw tegels mooi af te werken. De tegelkruijes helpen u namelijk met het behouden van precies dezelfde afstand tussen de tegels. Dit zorgt ervoor dat uw vloer of wand er altijd perfect uitziet. Daarnaast bespaart u een hoop tijd doordat u niet hoeft te meten. Dankzij de regelmatigheid van de tegelkruisjes bent u verzekerd van een goed resultaat.

Veelgestelde vragen

Welke lijmspaan heb ik nodig?

Voor lijmspanen is er een algemene regel voor de afstand met betrekking tot een bepaalde tegel. De volledige lijst ziet u hieronder.

  • Voor mozaïektegels geldt: 3mm
  • Voor kleine wandtegels geldt: 4,5mm
  • Voor wand- en vloertegels geldt: 6mm
  • Voor wand- en vloertegels geldt: 8mm
  • Voor wand- en vloertegels geldt: 10mm
  • Voor vloertegels geldt: 12mm
  • Voor vloertegels geldt: 15mm
  • Voor natuursteen geldt: Ronde kam
  • Voor specievloer geldt: Vlakspaan

Welke diameter diamantboor heb ik nodig voor een wandcontactdoos?

Er is een diamantboor van 68mm nodig om een groot genoeg gat te boren voor een wandcontactdoos. Bekijk wel goed van te voren of u een droog of nat boor nodig heeft.

Wat is de levertijd?

Tegels die we op voorraad hebben, kunt u direct meenemen of worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd.