Laminaat

Megaloc systeem

Megaloc is een zeer gebruiksvriendelijk kliksysteem, waarmee u in een handomdraai zelf uw laminaatvloer installeert. Voor een perfect gelegde vloer houdt u rekening met het volgende:

1.  Begin met leggen altijd recht langs de muur. Gebruik afstandsblokjes om een gelijke afstand van de muur te houden. Ligt de eerste baan niet volledig recht, dan ontstaat er aan de muurkant aan de kopse zijde kieren en kunnen de hoekjes bij de aan te leggen kant open gaan staan. 

service megaloc leggen

2.  Klik de kopse zijde aan de kant van het blauwe stripje in 3 keer (1. muurzijde 2. midden 3. aanlegzijde) met de vingers, aan de vorige lamel vast. Géén hamer of slagblok gebruiken en ook niet met de hand erop slaan, dan gaat het kliksysteem stuk.

3.  Klik de nieuwe telkens zacht in. Wanneer aan de muurzijde hoekjes omhoog gaan staan, betekent dit dat de betreffende delen te hard zijn aangelegd.  

4.  Staan aan de andere zijde (de aan te leggen zijde) hoekjes omhoog, dan betekent dit dat ofwel niet rechts langs de muur begonnen is (zie punt 1), ofwel dat het paneel niet goed is ingeklikt (zie punt 2).

service megaloc

5. Wanneer een paneel moet worden losgehaald, doe dit dan door de kopse zijde uit te schuiven. De lengtezijde moet los worden gewenteld.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek