Voegmortel

Naar wat voor voegmortel u ook op zoek bent, bij Jan Groen vindt u voegmiddel voor uw klus. De vele verschillende typen zorgen ervoor dat u altijd het juiste voegmiddel kan vinden dat past bij uw tegel.

Filters

tot

Toon alle filters
101-222 PROF

Voegmiddel WD Flex Grijs zak 5 kg

€ 20,11 per Stuk

Incl. BTW

121-971 PROF

Voegmiddel Ultracolor Plus 113 Cement Grey 5kg

€ 16,58 per Stuk

Incl. BTW

129-841 PROF

Voegmiddel WD Flex Jasmijn zak 5 kg

€ 19,12 per Stuk

Incl. BTW

145-076 PROF

Voegmiddel SF Design balibruin zak 5 kg

€ 23,52 per Stuk

Incl. BTW

157-029 PROF

Voegmiddel Ultracolor Plus 152 Liquorice 5 kg

€ 21,50 per Stuk

Incl. BTW

160-077 PROF

Voegmiddel 706 Grijs 23 kg

€ 55,88 per Stuk

Incl. BTW

204-801 PROF

Voegmiddel SF Design graphit zak 5 kg

€ 23,52 per Stuk

Incl. BTW

212-262 PROF

Voegmiddel SB Flex Grijs Zak 15 Kg

€ 32,57 per Stuk

Incl. BTW

214-818 PROF

Voegmiddel Eurocol 717 Eurowood 5 kg Vintage

€ 15,49 per Stuk

Incl. BTW

235-077 PROF

Voegmiddel 706 Speciaalvoeg WD jasmin 5 kg

€ 15,49 per Stuk

Incl. BTW

241-266 PROF

Voegmiddel 706 Speciaalvoeg WD zilvergr. 5 kg

€ 15,49 per Stuk

Incl. BTW

243-767 PROF

Voegmiddel SU Grijs zak 5 kg

€ 21,30 per Stuk

Incl. BTW

Voegmortel kopen

Voegmortel is een onmisbaar aspect in het tegel proces. Nadat u eerst uw tegels goed vast heeft gelijmd met de desbetreffende tegellijm, kunt u het daarna netjes afwerken met ons voegmiddel. Met de voegmiddelen van Jan Groen heeft u een strakke vloer of wand waar u de komende jaren van kunt genieten! 

De tegelvoegsels van Schönox

Jan Groen biedt een ruim assortiment aan Schönox voegmortels.  Hieronder staan ze allemaal kort uitgelicht zodat u makkelijk het voegmiddel kunt vinden waar u naar op zoek bent.

  • Schönox SF: Snelle verharding, verhoogde kleurstabiliteit, zeer goede flank aanhechting en een verhoogde slijtvastheid.
  • Schönox UF: Het vervoegen van alle keramische tegels, verkleuringsgevoelig en verkleuringsgevoelig natuursteen en glas keramiek, voor binnen en buiten en voor wand en vloer.
  • Schönox WD: Voor smalle voegen, aardewerk met zuigende scherf, voor wand en vloer en voor binnen en buiten.
  • Schönox SU: Voor het voegen van steenstrips met zwak- resp, niet-zuigende scherf en verkleuringsgevoelige natuursteen en voor binnen en buiten.
  • Schönox SB: Voegmortel voor smalle en brede voegen, voor binnen en buiten. Geschikt voor natuursteen en betontegels.
  • Schönox CF: Gekleurde epoxyharsvoeg voor het verlijmen en voegen van visueel aantrekkelijke tegel- en mozaïekbekleding, als ook glasmozaïek.

Tegelvoegsels voor wand- en vloer

De voegmiddelen die wij bij Jan Groen bieden zijn van Schönox en deze zijn vrijwel allemaal te gebruiken voor wand- en vloer. Nog niet de juiste wand of vloertegel kunnen vinden voor uw interieur? bekijk ons ruime assortiment. Mocht u niet zeker zijn of het voegmiddel wat u wilt gebruiken zowel voor wand als vloer toepasbaar is, vraag dan een van onze adviseurs om hulp of bekijk de productomschrijving goed.

Kleuren voegmortel

Antraciet voegmortel is een veelgebruikte kleur voegmiddel voor vloer- en wandtegels. Bij Jan Groen is er ruim assortiment aan voegmortels in vele verschillende tinten. Kijk rond en vind de voegmortel die past bij uw tegelklus. Wij bieden ook voegmiddel in de kleur: beige, bruin, grijs en wit. 

Veelgestelde vragen

Welke voegmiddel kan ik buiten gebruiken?

De meeste voegmiddelen van Jan Groen zijn ook buiten te gebruiken. Niet helemaal zeker of uw voegmiddel daar ook onder valt? Vraag dan een van onze adviseurs om hulp of lees de productomschrijving van het gekozen voegmiddel.

Welke voegmiddel past het beste bij witte tegels?

Vaak wordt bij de keuze voor witte tegels gekozen voor een wit, grijs of zilvergrijs voegmiddel. Wanneer u kiest voor een hoogglans witte tegel, zal een wit voegmiddel dezelfde kleur wit hebben als de hoogglans tegel. Om deze reden adviseren wij om te kiezen voor een zilvergrijs of grijs voegmiddel bij hoogglans witte tegels.

Wat is de levertijd?

Tegels die we op voorraad hebben, kunt u direct meenemen of worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd.