Voor een stoere & industriële uitstraling

Betonlook tegels in de keuken

Wilt u een keukenvloer met een stoere en industriĆ«le uitstraling? Ga dan voor betonlook tegels! Betonlook tegels zijn gebaseerd op een echt betonnen vloer. Keramische betonlook tegels zijn perfect voor in de keuken! De tegels zijn namelijk, slijtvast, vochtbestendig en duurzaam. Daarnaast passen betonlook tegels bij vrijwel iedere woonstijl: van landelijk tot aan modern, van harmonieus tot aan expressief.  

Bekijk ons assortiment
Inspiratie

Meer keukens met betonlook tegels

JAN GROEN ADVISEERT

Kies voor betonlook vloertegels uit slijtgroep 4 of 5

U knoeit tijdens het koken, of laat per ongeluk een pan op de grond vallen... Een betonlook tegelvloer moet tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we u dan ook om keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen. Daar heeft u jarenlang alleen maar plezier van! 

Bent u geĆÆnteresseerd in keukentegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek