Budget
Voor een stoere & industriële uitstraling

Betonlook tegels in de keuken

Wilt u een keukenvloer met een stoere en industriĆ«le uitstraling? Ga dan voor betonlook tegels! Betonlook tegels zijn gebaseerd op een echt betonnen vloer. Keramische betonlook tegels zijn perfect voor in de keuken! De tegels zijn namelijk, slijtvast, vochtbestendig en duurzaam. Daarnaast passen betonlook tegels bij vrijwel iedere woonstijl: van landelijk tot aan modern, van harmonieus tot aan expressief.  

Bekijk ons betonlook vloertegel assortiment

Welke tegel ziet u hier?

Home
Budget
Budget
Budget
Home
186-570 973-102 774-120
Home
645-112
Budget
Budget
Budget
Inspiratie Meer keukentegels
Inspiratie

Meer keukens met betonlook tegels

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u betonlook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek