Stoer & industrieel

Betonlook tegels in de woonkamer

Een tegelvloer die als twee druppels water op écht beton lijkt... We hebben het over betonlook tegels: keramische tegels die gebaseerd zijn op de industriële betonnen vloeren in New Yorkse lofts. Maar dan met de voordelen van keramiek. Keramische betonlook tegels zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Ook geven deze tegels een stoere touch aan uw woonkamer en passen ze bij iedere woonstijl: van landelijk tot aan modern, van harmonieus tot aan expressief. 

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

JAN GROEN ADVISEERT

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden. 

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Mét vloerverwarming

Wilt u tegels door uw hele woonverdieping heen? Misschien is het een goed idee om alles in één keer aan te pakken. Met vloerverwarming, ook in de gang en de keuken. Kies voor VloerCompleet®. U bepaalt welke tegels u wilt, wij doen de rest: van voorbereiding tot afwerking. Inclusief vijf jaar garantie. En dat voor extreem lage prijzen.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek