Home
Vloertegel - Betonlook

Stoere woonkamer

Betonlook tegels en een stoer interieur: de perfecte combinatie! Deze keramische tegels lijken als twee druppels water op een industriële betonnen vloer en geven een stoere touch aan uw woonkamer. Van 30x60 tot aan een XL-tegel: qua grootte kunt u alle kanten op. Combineer betonlook tegels met een lichtere tint betonlook voor op de wand, of ga voor steenstrips of houtlook tegels. Het resultaat: een stoere woonkamer met een robuuste uitstraling.  

Bekijk ons betonlook vloertegel assortiment
Budget
Home
Home
Home
Home
645-112
Home
Home
Inspiratie Meer stoere woonkamertegels
Inspiratie

Meer stoere woonkamers met betonlook tegels

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden.

Mét vloerverwarming

Wilt u tegels door uw hele woonverdieping heen? Misschien is het een goed idee om alles in één keer aan te pakken. Met vloerverwarming, ook in de gang en de keuken. Kies voor VloerCompleet®. U bepaalt welke tegels u wilt, wij doen de rest: van voorbereiding tot afwerking. Inclusief vijf jaar garantie. En dat voor extreem lage prijzen.

Jan Groen adviseert

Wilt u betonlook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek