Budget

Keramische patroontegels

Met patroontegels krijgt u een instant vakantiegevoel - maar dan in uw eigen huis! Patroontegels geven een sfeervol accent aan iedere woonruimte. De tegels komen in ontelbaar veel verschillende dessins, kleuren, vormen en formaten. Van een romantisch bloemenpatroon tot aan een grafisch dessin: voor iedere woonsmaak is een passende tegel te vinden! Mix & match erop los en creëer met patroontegels uw ideale woonruimte.

Bekijk ons assortiment Patroon Vloertegels
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Budget
Budget
Budget
Pamesa Art Rodin
Home
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Budget
Budget
837-866
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Home
Home
Inspiratie Meer patroontegels
Patroontegels

Haal de Mediterranee in huis

Patroontegels zijn gebaseerd op de authentieke Portugese en Marokkaanse tegels, die tegenwoordig populair zijn. Het verschil tussen beide tegelsoorten is het materiaalgebruik: Portugese en Marokkaanse tegels zijn vaak van poreus zandcement gemaakt, patroontegels bestaan juist uit keramisch materiaal. Dit maakt patroontegels tot een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Patroontegels zijn daarnaast slijtvast en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor in de keuken of badkamer.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u patroon vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij  geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek