Tegels met motief

Naar wat voor soort patroon tegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u een groots assortiment aan keramische patroon tegels. Wij hebben patroon tegels in verschillende vormen en maten en afwerkingen voor zowel binnen als buiten.

Filters

tot

Toon alle filters

Tegels met patroon kopen bij Jan Groen

Tegels met patroon zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn onze keramische patroontegels er voor wand, vloer, mozaïek, plinten, siertrippen en tuin geheel gemaakt in lijn met de recentste ontwikkelingen en trends op het gebied van interieur. Creëer een unieke oase van rust met de wandtegel namur mix of geef je huis een moderne invloed met onze stijlvolle antraciete wandtegels. Er zit altijd een patroon voor u bij die u prachtig zult vinden, dankzij ons ruime steeds vernieuwende assortiment. Kijk voor de benodigde inspiratie op onze inspiratiepagina en droom alvast weg van jouw nieuwe paradijs! 

 

Hoe kies ik de perfecte tegel?

Het kiezen van de juiste tegel hangt van een aantal zaken af. Allereerst dient u vast te stellen wat voor look of kleur u in uw interieur wilt. Kiest u voor een mooie mozaïek tegel, een unieke wandtegel van vulcani steen of een moderne olive beton tegel? Onze tegels met motief zijn verkrijgbaar voor tuin, waarbij tegels met patroon enorm passend zijn. Bent u op zoek naar indoor tegels met print? Doe dan ideëen op onze inspiratiepagina voor patroontegels en laat u verrassen met originele stylingtips.

 

Zelf plaatsen van tegels

Mocht u van plan zijn om zelf uw tegels te plaatsen, dient u rekening te houden met verschillende dingen. Tegels leggen kost concentratie en is dan ook precisiewerk. Zorg ten eerste dat u de juiste applicatie en bouwmaterialen in huis heeft. Ook moet u te werk gaan met het juiste gereedschap, wat allemaal verkrijgbaar is bij Jan Groen! We hebben voor u een stappenplan ontworpen om te zorgen dat u het doet op de juiste manier. Zo zorgen wij samen met u voor de perfecte service op maat. 

Jan Groen staat voor u klaar!


Jan Groen staat garant voor een goed klantproces. Zo hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten en voorzien wij u altijd van het benodigde advies. Met ons ruime assortiment, de keuze om uw idee tot leven te laten komen met een 3D ontwerp en onze scherpe prijzen zorgen wij dan ook altijd dat u terecht komt bij de perfecte tegel. U kunt terecht bij onze winkels in Bleiswijk of Utrecht en wij helpen u met deskundige hulp en expertise!