Voor een opvallende look

Metallook tegels

Metallook of metallic tegels maken elke woonruimte bijzonder. Deze tegels zijn geïnspireerd op verschillende soorten metalen, zoals staal, zink, koper of ijzer. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: van strak glanzend tot aan matte natuurlijk tegels, van 20x20 tot aan XL. Ook zijn metallook tegels met natuurlijk verval populair. Denk aan roestige tegels of met een verweerd uiterlijk. Elke tegel is gemêleerd, waardoor keramische metallook tegels bijna niet van echte metalen te onderscheiden zijn. Mooi voor op de vloer, maar ook op de wand.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

JAN GROEN ADVISEERT

Mix & Match

Metallook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in metallook tegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek