Landelijke tegels

Gezellig, geborgen, huiselijk. Landelijk. Sfeervolle tegels die voor een woonstijl met warmte zorgen. Met hout, pastel en off-white tinten als basis. De accessoires, de vloer en de betegelde wanden zorgen voor de accenten, die u op verschillende manieren kunt invullen. Een terracotta vloer bijvoorbeeld, of de uitgekiende designs van een patroontegelvloer.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Landelijke tegels

Trends

Houtlook
U brengt sfeer in de woonruimte met een houtlook tegelvloer. Verkrijgbaar in verschillende tinten: eiken, beuken, meranti. Bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden, maar veel gemakkelijker in onderhoud en onverwoestbaar sterk. Een rustiek effect krijgt u met 'verouderde' houtlook tegels. Er bestaan zelfs keramische planken met een uiterlijk van oud steigerhout. Oersterk en bijna onverslijtbaar. Met vloerverwarming is dit keramisch parket altijd comfortabel. Kinderen kunnen er onbekommerd op spelen en u heeft altijd lekker warme voeten.

Patroontegels
Patroontegels passen heel goed in een landelijk interieur. Kies voor Portugese patroontegels in ingetogen kleuren, voor een landelijk resultaat. Combineer patroontegels met eenvoudige tegels, zodat u rust in de ruimte creëert.

Jan Groen adviseert

Landelijk wonen met Jan Groen

Bent u geïnteresseerd in landelijke tegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek