Budget

Stoere tegels

Heeft u een interieur dat bestaat uit materialen als metaal, beton, leer en hout? Dan heeft u een stoere woonstijl! Met donkere beton-, hout- en natuursteenlook tegels creƫert u de sfeer van een oude fabriekshal, wat perfect bij een stoere woonstijl past. Kies voor grote vloertegels om het industriƫle gevoel te krijgen en de ruimte groter te doen laten lijken. Om het karakter van de vloer te benadrukken, kiest u voor een voeg in dezelfde kleur als de vloertegel. Ook wandtegels passen goed bij een stoere woonstijl. Wat dacht u van wandtegels met de look en feel van robuust hout? Ook betonlook tegels op de muur staan mooi bij een stoer interieur.

Bekijk ons assortiment tegels
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Jan Groen adviseert

Wilt u stoere tegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek