Wandtegels 30x60

Jan Groen Tegels biedt een breed assortiment aan 30x60 wandtegels in verschillende vormen en kleuren. Keuze genoeg om uw badkamer, toilet of keuken te betegelen in uw gewenste stijl.

Ruim assortiment bij Jan Groen


Wandtegels zijn er in verschillende maten en vormen en hiermee toepasbaar op elke wand in het huis. Jan Groen heeft niet alleen wandtegels beschikbaar in 30x60. Ook maten als 20x30 en 20x40 zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Heeft u zelf geen idee welke maat u moet kiezen voor uw wand? Neem dan eens een kijkje op onze formaat adviespagina voor passende adviezen en tips. Ook voor het ontwerp of afwerking kunt u onze ontwerp adviespagina bezoeken. Mocht u willen kiezen voor de relatief grotere 30x60 wandtegels, maak dan een keuze uit ons brede bovenstaande assortiment.

 

Wandtegels 30x60 in verschillende kleuren en soorten


Jan Groen heeft voor u een grootse collectie wandtegels 60x30 samengesteld van verschillende soorten en kleuren tegels in de stijl waar u naar op zoek bent. Zo kunt u kiezen voor de Brick light grey tegel, waar een moderne look wordt gecreëerd dankzij de lichtgrijze accenten. Deze valt onder de budget keuze van Jan Groen en daarmee bent u verzekerd van een lage prijs (al vanaf €19,95 per m2). Mocht u willen gaan voor een iets meer exclusieve wandtegel, bekijk dan eens onze antraciete wandtegel of beige wandtegel. De keuze is reuze, Jan Groen heeft voor u ook een groot aanbod wandtegels in gouden, blauwe, rode, witte en zwarte kleuren en zoveel meer.

 

Tegels zelf leggen en legpatronen creëren


Vaak worden vierkante tegels gebruikt, maar 30x60 tegels worden steeds regelmatiger gebruikt om creatieve legpatronen mee te maken. Een rechthoekige wandtegel, zoals de 30x60, kan uw badkamer, toilet of hal veel breder doen lijken als rechthoekige tegels in de breedte worden gelegd. Ze kunnen achter elkaar worden gelegd, zodat u een stroken effect krijgt, of er kunnen verschillende legpatronen worden aangebracht voor een speels resultaat.

U zou kunnen besparen op een tegelzetter en ze zelf kunnen leggen. Echter, dient u wel rekening te houden met verschillende zaken. Tegels leggen vereist concentratie en het is vereist om met precisie te werk te gaan. Zorg allereerst dat u de juiste applicatie en bouwmaterialen in huis heeft, zodat u zo professioneel mogelijk te werk kan gaan met het juiste gereedschap. Jan Groen heeft een gedetailleerd stappenplan voor u klaargezet om alle stappen eenvoudig te doorlopen. Zo bent u verzekerd van een perfect gelegde en uitziende badkamer, toilet, hal of keuken. 

 

Onderhoud en verzorging


Onderhoud en verzorging van tegels zijn de belangrijkste ingrediënten voor het zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe interieur. Jan Groen heeft een aantal handigheden en trucs op een rijtje gezet voor het onderhouden van onze tegelproducten. Daarnaast biedt Jan Groen ook onderhoudsproducten aan voor het reinigen, beschermen en onderhouden van de tegels om zo een lange levensduur te garanderen. 

 

Jan Groen, dé wandtegel expert


Jan Groen mag zich met trots dé wandtegel expert noemen, volgens onze klanten. Zo beveelt 91% van onze huidige klanten onze tegelservice aan en beoordelen ze vooral onze klantvriendelijkheid, adequate expertise en de communicatie uitermate goed. Heeft u niet de juiste tegel kunnen vinden op onze webshop? Kom dan langs in onze showrooms in Bleiswijk of Utrecht en krijg passend advies van een tegelexpert voor het kiezen van de perfecte tegel voor u. Mocht u wel al de exacte tegel hebben gevonden waarnaar u zocht, bekijk dan de voorraad in één van onze winkels en kom de tegel fysiek bekijken voor het proeven van de uitstraling en look.