Home
Ervaringen | Binnenkijken bij Mr. Polska | Jan Groen Tegels | Mr. Polska in zijn expressief kleurrijke badkamer
Binnenkijken bij

Mr. Polska

Mr. Polska over Jan Groen:

"In tegelland kunt u niet om Jan Groen tegels heen. Zij zijn de grootste aanbieder met de meeste keus. Alles is mogelijk bij Jan Groen. Eigenlijk is dit wat u wilt: een one-stop-shop. De service is goed, het aanbod is het grootst. Bijna teveel, u ziet er zoveel moois! Wat ook erg fijn is, is dat zij met u meedenken en heel goed adviseren."

Producten

Welke tegels heeft Mr Polska uitgekozen?

637-295 Home

Wandtegel Vtwon Villa Dark Gold glans 13x13

€ 108,00 per M2

Incl. BTW

Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Binnenkijken Badkamer Mr Polska
Binnenkijken

Badkamer Mr Polska

"Het moeilijkste aan de verbouwing was de keuze voor de tegels."

Mr. Polska kwam naar Jan Groen, omdat hij op zoek was naar bijzondere badkamertegels. Mr. Polska vertelt:

"Ik wilde vooral geen standaard badkamer creëren. Ik was op zoek naar tegels met een wauw-factor en kleur – tegels die mijn persoonlijkheid reflecteren. Daarnaast wilde ik zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ruimte.

Er kwamen heel veel keuzes op me af tijdens de verbouwing. Ik moest ineens gaan nadenken over zaken die ik van te voren nooit had bedacht. Mijn aparte smaak lag niet altijd binnen mijn budget of was in Nederland gewoonweg niet te vinden.

Mijn inspiratiebron was Pinterest. Ik heb diverse moodboards gemaakt, stalen vergeleken en m'n aannemer tot waanzin gedreven, haha!

In de winkel van Jan Groen Tegels heb ik met hulp en advies de knoop durven doorhakken. Ik kreeg het advies twee totaal afzonderlijke tegels met elkaar te combineren. Dat was een match!"

Meer over

Mr. Polska

Dominik Groot, a.k.a. Mr Polska, is rapper en acteur. Hij woont in een oude drukkerij op een bijzondere plek in Rotterdam. Deze woning heeft hij in vijf maanden tijd verbouwd: van een kale betonnen ruimte tot zijn droomhuis. Oude elementen zoals de betonnen balken heeft hij een nieuw leven ingeblazen en terug laten komen in het interieur. Daarnaast heeft hij een aantal eyecatchers aangebracht, waaronder een grote woonkeuken, een patio en een bijzondere badkamer.

Hij wilde een creatieve en inspirerende plek creëren, waar hij zich thuis voelt. Een plek met bijzondere objecten, kunst en kleurgebruik. De woonstijl van Mr. Polska is te typeren als industrieel, modern en expressief.