Slaapkamertegels

De slaapkamer is dé plek om tot rust te komen. Een plek waar u zich kunt terugtrekken uit het alledaagse leven. Een plek die op doordeweekse ochtenden moeilijk te verlaten is en waar u op zondag gezellig samen met het hele gezin ontbijt. Bent u toe aan een nieuwe slaapkamer? Bij Jan Groen doet u slaapkamer inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in uw slaapkamer heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk de voorbeelden en doe ideeën op voor de vloeren en muren in uw slaapkamer. Dankzij een mooie tegelvloer en –wand wordt het nog moeilijker om de slaapkamer te verlaten!

Slaapkamer stijlen

Welke woonstijl past bij u? Bij Jan Groen vindt u slaapkamervoorbeelden voor elke stijl: modern, landelijk, traditioneel, harmonieus, expressief of stoer… Voor elke woonstijl is een passende slaapkamerwand en –vloer te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de wand- en vloertegels van Jan Groen de slaapkamer van uw dromen! 

Moderne slaapkamer

Op moderne slaapkamer vloeren en –wanden zien we vaak materialen als beton of natuursteen terug. Maar ook gladde wanden en vloeren in één kleur komen regelmatig voor. In een moderne slaapkamer passen basic kleuren, zoals wit, grijs, antraciet, bruin en zwart - soms gecombineerd met één kleuraccent. Voor een strak en rustig geheel gaat u voor metalen slaapkamermeubels, lichte stoffen en minimalistische accessoires. 

Landelijke slaapkamer

In een landelijke slaapkamer zien we vaak natuurlijke materialen op de wanden en vloeren terug, zoals natuursteen en hout. Veelal in rustige kleuren zoals wit, grijs, beige en bruin. Maar klassieke patronen op de vloer of wand staan ook mooi in een landelijke slaapkamer. Gecombineerd met houten slaapkamermeubels, wollen kleden, zachte kussens en rieten manden maakt u uw landelijke slaapkamer helemaal af. 

Traditionele slaapkamer

Een traditionele slaapkamer is er één die tijdloos is – en daarom nooit uit de mode raakt. In een traditionele slaapkamer geldt: less is more! Effen kleuren als zwart, wit, beige of grijs zijn veelvoorkomende tinten voor op de wand en vloer. Ook zien we vaak hout, natuursteen of klassieke patronen terug in traditionele slaapkamers. Tijdloze meubels, beddengoed van kwaliteit en functionele accessoires passen perfect in een traditionele slaapkamer. 

Harmonieuze slaapkamer

Een harmonieuze slaapkamer is rustig, romantisch en natuurlijk, met Scandinavische invloeden. Op harmonieuze slaapkamerwanden en –vloeren zien we daarom vaak natuurlijke materialen en lichte tinten. Denk aan houtlook vloeren en wanden, gecombineerd met bijvoorbeeld natuursteen in zachte tinten. Een patroon op de wand of vloer past ook goed in een harmonieuze slaapkamer. Combineer dit met natuurlijke slaapkamermeubels, zachte stoffen en vrouwelijke accessoires. 

Expressieve slaapkamer

In een expressieve slaapkamer zien we vaak bijzondere materialen en kleuren terug. Denk aan blinkende metallics, vrolijke patronen en felle kleuren op de vloer en wand. Opvallend, bijzonder en kleurrijk: zo ziet een expressieve slaapkamer eruit. Mix & match erop los, want alles kan in een expressieve slaapkamer! Combineer het geheel met design meubels, felgekleurd textiel en kunstzinnige accessoires. 

Stoere slaapkamer

Op stoere slaapkamervloeren en -wanden zien we vaak robuuste materialen, zoals beton en metaal. Maar ook donker hout komt regelmatig voor in een stoere slaapkamer. Kleuren als antraciet, donkerbruin en zwart, afgewisseld met lichte tinten, passen hier perfect bij! Industriële slaapkamermeubels, donkergekleurd beddengoed en metalen accessoires maken een stoere slaapkamer helemaal af.

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw slaapkamer. Samen met u zoeken we de perfecte tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw slaapkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale slaapkamer.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie