Budget
Vloertegel - Betonlook

Moderne woonkamer

Op zoek naar een stoere en robuuste tegelvloer voor in uw woonkamer? Ga voor betonlook tegels! Deze keramische tegels zijn gebaseerd op de industriële betonnen vloeren in New Yorkse lofts. Dankzij hun ingetogen kleuren en strakke uitstraling passen betonlook tegels perfect bij een moderne woonstijl. Voor een groots effect gaat u voor XL-tegels. Verf de muren in neutrale kleuren zoals (donker)grijs of wit, zodat de vloer dé blikvanger van uw woonkamer is.

Bekijk ons betonlook vloertegel assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Home
Woonkamer modern
Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Inspiratie Meer moderne woonkamertegels
Inspiratie

Meer woonkamers met betonlook tegels

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden.

Mét vloerverwarming

Wilt u tegels door uw hele woonverdieping heen? Misschien is het een goed idee om alles in één keer aan te pakken. Met vloerverwarming, ook in de gang en de keuken. Kies voor VloerCompleet®. U bepaalt welke tegels u wilt, wij doen de rest: van voorbereiding tot afwerking. Inclusief vijf jaar garantie. En dat voor extreem lage prijzen.

Jan Groen adviseert

Wilt u betonlook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek