Vloertegel - Natuursteenlook

Moderne woonkamer

Een natuursteenlook vloer is precies wat een modern interieur nodig heeft. Voor een strakke uitstraling gaat u voor grote leisteenlook of hardsteenlook tegels, in rustige kleuren zoals (antraciet)grijs en beige. Maar ook mat marmer past goed bij een moderne woonstijl. Een smalle voeg tussen de tegels onderstreept de moderne uitstraling van de vloer. Plaats op de muur bijpassende wandtegels in dezelfde tint. Het resultaat: een rustige, strakke ruimte waarin uw design meubels mooi tot hun recht komen. 

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Combineer met andere soorten tegels

Natuursteenlook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek