Centrum van het huis

Keukentegels

De keuken is het centrum van het huis. Het is een plek die iedereen samenbrengt. Mooie wand- en vloertegels, die passen bij uw woonstijl, maken van uw keuken een plek waar u graag bent. Eyecatchers, uitgevoerd in verschillende formaten en in neutrale kleuren: dat zijn de tegeltrends voor in de keuken. Tegenwoordig zien we veel betonlook en metallook XL-tegels op de keukenvloer, met bijpassende wandtegels in een kleiner formaat. Ook houtlook vloertegels zien we regelmatig terug op de keukenvloer. Mooi: natuursteenlook tegels op de wand. Denk aan marmer of graniet.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Tip!

Wilt u wand- of vloertegels uitzoeken voor bij uw nieuwe keuken? Neem dan een voorbeeld mee van het aanrechtblad of de kastdeurtjes. Of neem een tegelstaal van Jan Groen mee naar huis. Dan kunt u daar beoordelen of wat u bij ons heeft gezien, ook echt bij uw keuken past.

JAN GROEN ADVISEERT

Wat voor tegels in de keuken?

In de keuken moet u mogen knoeien. Geen probleem met een tegelvloer: het is z├│ opgeruimd. Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we u dan ook om keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen. Daar heeft u jarenlang alleen maar plezier van!

Bent u ge├»nteresseerd in keukentegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek