Home
Uni wandtegel in landelijk toilet | [444-635]

Toilettegels

In Nederland heeft vrijwel ieder huis een betegeld toilet. En dat is begrijpelijk, want met keramische tegels aan de wand en op de vloer houdt u het toilet eenvoudig schoon en hygiënisch. Maar de tijd van witte tegeltjes aan de wand en geblokte grijze of donkerrode vloertegels is voorbij. Maak van uw toilet een sfeervolle ruimte: u komt er tenslotte elke dag! En om de prijs hoeft u het niet te laten. Zeker bij zo weinig oppervlakte kunt u de tegels kiezen die u het allermooiste vindt.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Inspiratie

Meer inspiratie

Toilet trends

In het toilet kunt u uw creativiteit op zijn beloop laten gaan. Het kleinste kamertje van het huis is dé plek waar u iets bijzonders kunt creëren. Denk aan een combinatie van kleine en grote tegels, of aan tegels in bijzondere kleuren en met mooie prints. Mozaïek, metallook tegels, tegels in aparte vormen… Ook leuk: breng een nis aan in de muur boven de wc, die u met contrasterende tegels betegeld. Of kies voor een toiletuitbouw met kleine tegels en plaats op de wand en vloer een groter formaat tegel. Niets is te gek!

 

JAN GROEN ADVISEERT

Kies het juiste formaat

Keramische tegels zijn ideaal voor in het toilet. Tegels zijn hygiënisch, vochtbestendig en eenvoudig in onderhoud. In het kleinste kamertje is meestal geen ruimte voor enorme tegels. Stem de grootte van de tegel daarom af op de ruimte waar u hem toepast. Maar u hoeft niet direct voor het kleinste formaat te gaan. In een kleine ruimte maken grotere tegels, zoals een 60x60 vloertegel, de ruimte optisch ruimer. Dit komt door het minimale gebruik van voegen, wat voor een rustigere uitstraling zorgt. Maar kleinere tegels, zoals 15x15 wandtegels, passen ook goed in het toilet.

Bent u geïnteresseerd in toilettegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek