Budget

Moderne tegels

Lichte kleuren, geometrische vormen. In een eigentijdse woonstijl speelt ruimte de hoofdrol. Moderne vloertegels onderstrepen dat gevoel: grote vlakken in geometrische vormen, of lange keramische stroken in hout- of beton-look. Moderne tegels hebben vaak een gerectificeerde afwerking: de tegels zijn in kaarsrechte hoeken gezaagd, waardoor maar een minimale voeg nodig is.

Bekijk ons assortiment tegels

Welke tegel ziet u hier?

Budget
Home
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Home
Home
Budget
Pamesa Art Rodin
Budget
Budget
Home
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Inspiratie Meer moderne tegels

Groot, groter, grootst

Groot, groter, grootst. Dat is een van de meest in het oog springende trends voor moderne vloertegels. Toegepast in neutrale tinten, zowel op de vloer als op de wand. Er zijn zelfs tegels van 1 bij 3 meter: een absolute blikvanger. Die grote tegels zorgen voor een ruimtelijk lijnenspel dat de kamer groter doet lijken. Zo komen uw designmeubelen pas echt goed tot hun recht.

Jan Groen adviseert

Wilt u moderne tegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek