Moderne tegels

Lichte kleuren, geometrische vormen. In een eigentijdse woonstijl speelt ruimte de hoofdrol. Moderne vloertegels onderstrepen dat gevoel: grote vlakken in geometrische vormen, of lange keramische stroken in hout- of beton-look. Moderne tegels hebben vaak een gerectificeerde afwerking: de tegels zijn in kaarsrechte hoeken gezaagd, waardoor maar een minimale voeg nodig is.

Bekijk ons assortiment

Groot, groter, grootst

Groot, groter, grootst. Dat is een van de meest in het oog springende trends voor moderne vloertegels. Toegepast in neutrale tinten, zowel op de vloer als op de wand. Er zijn zelfs tegels van 1 bij 3 meter: een absolute blikvanger. Die grote tegels zorgen voor een ruimtelijk lijnenspel dat de kamer groter doet lijken. Zo komen uw designmeubelen pas echt goed tot hun recht.

Jan Groen adviseert

Kom langs en ervaar de tegels in het echt

Bent u ge├»nteresseerd in moderne tegels? Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek