Beige tuintegels

Bent u op zoek naar beige tuintegels? Jan Groen heeft beige tuintegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de tuintegels waar u naar op zoek bent!

Filters

tot

Toon alle filters

Zomerse uitstraling met beige tuintegels

Om uw tuin een zomerse en zonnige uitstraling te geven dienen de tuintegels lichtere kleuren te bevatten. Tuintegels in beige, zand en crème kleuren zorgen voor een inspirerende maar toch heerlijke vakantiesfeer in uw tuin. De lichte tegels zijn uitermate goed geschikt om te combineren met de donkerdere tuinmeubels of plantenbakken. Hierdoor worden de kleuren op de goede manier geaccentueerd en komen bepaalde plekken in uw tuin nog meer tot leven. Neem ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina voor de tuin om ideeën op te doen en te bekijken hoe andere mensen hun buitenplekje hebben ingericht.

 

Diverse modellen van beige gekleurde tegels

Binnen onze beige tuintegel collectie is er een keuze uit diverse soorten, maten en modellen. Zo zijn er tegels in lichtere kleuren beige, zoals de Topstone variant welke als een frisse wind door uw tuin waait. De donkere tinten worden vertegenwoordigd door onder andere de Kansas tegel, welke dankzij het subtiele patroon uniek in zijn soort is. Mocht de juiste tegel er in een beige kleur niet voor u bij zitten, probeer dan eens een andere lichte variant zoals de taupe kleur. Een lichtere variant van de grijze tuintegel kan wellicht ook interessant voor u zijn. Maak zelf uw keuze en bestel direct gemakkelijk online!

 

Voordelen lichte terrastegels

De lichte tegel is een tijdloze klassieker; simpel, maar toch elegant. Jan Groen biedt lichte terrastegels aan van A-merk kwaliteit voor de scherpste prijzen. Daarnaast hebben ze diverse andere voordelen: 

  • Ze zijn gemaakt van keramiek, wat een duurzame en goedkope optie is
  • Ze zijn erg sterk en krijtvast
  • Licht kleurgebruik op het terras zorgt er voor dat het gemakkelijk te combineren valt
  • Door de lichte kleur oogt de tuin extra fris en zorgt het voor een luxe uitstraling

 

Tuintegels zelf leggen en onderhoud

Het is alom bekend dat de levensduur van tuintegels bepaald worden door de mate van onderhoud en hoe ze gelegd zijn. Jan Groen helpt u graag om uw tuintegels zo goed mogelijk te onderhouden en ze dus zo lang mogelijk mee te laten gaan. Hierbij moeten de juiste producten gebruikt worden voor het reinigen, beschermen en onderhouden van de tegels. Om tuintegels zelf te leggen is geen professional benodigd, (bijna) iedereen kan dit namelijk ook zelf. Er moet wel met precisie te werk worden gegaan en ook moet er op diverse andere punten gelet worden. Zo is het belangrijk dat het voegwerk goed aansluit en dat de ondergrond er op de juiste manier bij ligt. Dit en nog veel meer wordt uitgelegd in onze stappenplannen voor de verwerking van onze tegelproducten. 

 

Al uw tegels bij Jan Groen

Jan Groen heeft een groots assortiment in allerlei soorten tegels. In de specifieke categorie tuintegels is er een ruime keuze uit diverse soorten, maten, patronen en afwerkingen. U kunt deze allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop of komen bekijken in onze showrooms in Bleiswijk of Utrecht. Wij snappen dat u pas echt de look en feel van de tegel krijgt als u deze in het echt heeft bekeken. Kom daarom langs en wij zorgen dat er precies de juiste tegelexpert voor u klaar staat die u bijpassend advies geeft over alles wat met tegels of interieur te maken heeft.