Wandtegels 10x10

Bent u op zoek naar kleine wandtegels 10x10 voor in uw badkamer, keuken of toilet. Dan bent u bij Jan Groen op het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment tegels aan in verschillende vormen, kleuren, motieven en afwerkingen.

Wandtegels 10x10 koopt u voordelig bij Jan Groen


Jan Groen biedt een zeer ruime keuze in lichte, donkere of met patroon beklede wandtegels aan tegen spectaculair lage prijzen. U bent dus aanbeland bij de tegelexpert die u kan voorzien van het juiste advies en inspiratie. Zo zijn er variaties te bedenken met de wandtegels mosa, die te verkrijgen zijn in diverse kleuren grijs, wit, zilver, mediterraans zwart, bruin of beige. Ook de meer exclusieve kleuren zoals wandtegels goud, met hoogglans of matte afwerking kunnen degene zijn die perfect bij uw wensen aansluiten.

 

Gebruik in badkamer, keuken, hal of toilet


Wandtegels 10x10 worden voornamelijk gebruikt in badkamers, keukens en toiletten. Hier zijn ze dan ook perfect toepasbaar op de relatief kleinere wanden in het huis. Ga voor een authentieke en klassieke uitstraling met onze wit of zwart matte wandtegels. Of creëer een moderne en warme inrichting met de wandtegels antraciet of taupe. Mocht uw ideale kleur er in deze maat niet bij zitten, neem dan eens een kijkje bij ons assortiment in 15x15, 20x30, 30x30 of 20x40 wandtegels. Zou u styling advies of tips willen, dan heeft Jan Groen ook een inspiratiepagina ingericht waar u ingevingen kan opdoen voor de perfecte badkamer, keuken, hal of toilet.  

 

Voordelen van kleinere wandtegels


Er zitten diverse voordelen aan het gebruiken van kleinere wandtegels voor uw muur of wand. Zo zijn de tegels:

  • Perfect om speelse legpatronen mee te creëren
  • Vochtbestendig
  • Bestand tegen verkleuring
  • Een duurzame en ecologische keuze, dankzij de eerste keus kwaliteit
  • Resistent tegen krassen vlekken en slijtage

 

Bescherming, plaatsing en verwerking


Mocht u de juiste tegel hebben gevonden waarnaar u op zoek was, dan helpen we u bij Jan Groen graag nog verder op weg. We hebben verschillende stappenplannen ontwikkelt waar u als klant ongetwijfeld veel aan zult hebben. Zo staan er adviezen en tips in over hoe de tegels het best geplaatst kunnen worden, maar ook hoe het voegwerk op de juiste manier wordt aangebracht. Uiteraard heeft u hier het juiste gereedschap en materialen voor nodig, die Jan Groen ook aanbiedt in zijn assortiment. Om een zo lang mogelijke levensduur van de tegels te garanderen, raden wij aan om onze onderhoudsproducten voor het reinigen, beschermen en onderhouden te gebruiken. 

 

Bezoek onze winkels voor de service die u nodig hebt


Na jarenlange ervaring in de tegelbranche snappen wij als geen ander dat u wellicht vragen heeft over de juiste tegel of over de de ruimte die u wilt gaan betegelen. Jan Groen staat dan ook voor u klaar met veel informatie op onze website bij de producten. Mocht u real-time en uitgebreid advies willen kunt u één van onze winkels bezoeken in Bleiswijk of Utrecht. Hier staat precies de juiste tegelexpert voor u klaar die u verder kunt helpen bij het gehele tegel proces van A-Z. Weet u al welke specifieke tegel u wilt hebben? Bekijk dan de voorraad in de winkels en wij zorgen dat de tegel u al staat op te wachten bij binnenkomst.