Wandtegels patroon

Jan Groen Tegels biedt een breed assortiment aan wandtegels patroon in verschillende vormen en kleuren. Met telkens vernieuwde collecties hebben we wandtegels patroon geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen! Keuze genoeg om uw badkamer, toilet of keuken te betegelen in uw gewenste stijl.

Filters

tot

Toon alle filters

Wandtegels met patronen van Jan Groen


Bij Jan Groen bent u voor de zoektocht naar een wandtegel met een patroon aan het goede adres! Wij bieden wandtegels in verschillende vormen, kleuren, structuren en afwerkingen. In ons ruime assortiment hebben wij dus genoeg opties en helpen wij u graag met het kiezen van de juiste tegel. Heeft u behoefte aan wat inspiratie op het gebied van tegels? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina en ontdek welk motief of patroon tegel het beste bij u past.

 

Passend voor elke ruimte


In de keuken en badkamer speelt hygiëne een belangrijke rol. Doordat u de wandtegels makkelijk kunt afnemen, is dit een zeer geschikte vorm van wandbekleding voor zowel de badkamer als de keuken. Naast dat u de badkamer en keuken graag goed schoon wilt kunnen houden, vindt u het natuurlijk belangrijk dat deze ruimtes een fijne en warme uitstraling hebben. Door in de keuken bijvoorbeeld te kiezen voor onze wandtegels met verschillende patronen geeft u de uitstraling een extra boost. Bent u op zoek naar een tegel met een rustig patroon of juist naar een meer gedurfde kleur? Jan Groen heeft voor ieder wat wils!

 

De voordelen van wandtegels


Wandtegels kennen verschillende voordelen. Hieronder noemen we er een paar om u te helpen een goede keuze te maken.
Wandtegels zijn onder andere:

  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Gemakkelijk in onderhoud

 

Hoe onderhoud ik wandtegels?


Jan Groen heeft verschillende onderhoudsproducten om de tegels aan uw wand langer mooi en schoon te houden. Wij hebben producten die de tegels reinigen, beschermen en onderhouden, zodat u hier jarenlang plezier van kunt hebben!

Bent u van plan de tegels zelf te gaan plaatsen? Bekijk dan het stappenplan waarbij wij u stap voor stap uitleggen hoe u de wandtegels het beste kunt installeren.

 

Service Jan Groen Tegels


Bent u benieuwd geworden naar onze tegels en wilt u ze graag in het echt bekijken? Dat kan! Wij nodigen u graag uit in onze winkels in Bleiswijk en Utrecht. Hier krijgt u de kans om de tegels die op de betreffende locatie op voorraad zijn te bekijken en kunnen onze adviseurs uw vragen beantwoorden.