Zwarte wandtegels

Zwarte wandtegels maken uw huis extra stijlvol. Jan Groen heeft een breed assortiment met zwarte tegels in verschillende vormen en materialen. Benieuwd welke tegel het beste bij u past? Hieronder vindt u onze verschillende zwarte wandtegels.

Filters

tot

Toon alle filters

Zwarte wandtegels van Jan Groen


Onze zwarte tegels geven uw huis een elegante en moderne look. Naast de keuze voor de kleur zwart zijn er nog een aantal belangrijke afwegingen voordat u een definitieve keuze maakt, zoals het formaat en materiaal van de wandtegel. Jan Groen is van alle markten thuis en heeft zowel matte als glanzende tegels in verschillende formaten. Van rechthoekig en vierkant tot meer unieke formaten tegels. Voor inspirerende voorbeelden kunt u een kijkje nemen op onze inspiratiepagina.  

 

Passend voor elke ruimte


Onze wandtegels in de kleur zwart passen in vrijwel elke ruimte. De zwarte tegels komen goed tot recht in de keuken, een plek die vaak een warme en fijne uitstraling heeft. Door te experimenteren met verschillende kleuren accessoires kunt u bepalen welke rol de tegels innemen in uw interieur. Het zwarte uit de tegels kan zorgen voor een strakke uitstraling. Bent u meer van een combinatie tussen licht en donker? Kies dan voor wat lichte accessoires om zo het zwart te verzachten. In de badkamer en het toilet kunnen zwarte wandtegels naast een elegante look ook een gevoel van exclusiviteit geven.

 

Verwerking en onderhoud van een zwarte tegelwand


Jan Groen verkoopt niet alleen tegels, maar biedt u ook de handvatten om deze tegels bij uw thuis aan de muur te krijgen. Bekijk het stappenplan voor het plaatsen van wandtegels en de gereedschappen en bouwmaterialen die u kunnen helpen de wand secuur en netjes te betegelen.  

 

Om de tegels schoon te houden kunt u gebruik maken van een microvezeldoek. Maak de doek licht vochtig en neem in een snelle beweging het meeste stof op. Zo zijn de tegels snel weer schoon en fris. Mocht de wand iets vuiler zijn, dan raden wij aan om gebruik te maken van onze onderhoudsproducten waarmee u de zwarte tegels niet alleen reinigt, maar ook beschermt en onderhoudt, zodat deze jaren mooi blijven. 


Bezoek een van onze winkels


Wij begrijpen dat u de tegel voordat u een keuze maakt graag wilt komen bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in een van onze winkels in Bleiswijk of Utrecht. Hier kunt u de tegel niet alleen bekijken, maar zullen onze adviseurs u helpen met het maken van de juiste keuze door al uw vragen te beantwoorden.