Home
Vloertegel - Houtlook

Woonkamer - Modern

Wilt u een tegelvloer met een strakke uitstraling? Ga eens voor een houtlook tegelvloer! Een houtlook tegelvloer zorgt voor een moderne en luxe sfeer in huis. Houtlook tegels met de look en feel van kastanje-, zebrano- of ebbenhout passen het beste in een moderne woonkamer. Combineer een houtlook tegelvloer met een bijpassende houtlook tegel voor op de wand. Of ga voor een betonlook tegelwand, om die moderne uitstraling te behouden. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Bekijk ons houtlook assortiment
Producten

Welke tegels ziet u hier?

Inspiratie

Meer moderne houtlook woonkamers

JAN GROEN ADVISEERT

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van een houten vloer, maar niet het onderhoud ervan? Ga dan voor houtlook tegels. Naast het gemak in onderhoud, kent een houtlook tegelvloer meer voordelen! Zo is een tegelvloer duurzaam, vochtbestendig en past het in elk interieur.

Bent u ge├»nteresseerd in houtlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek