Tuintegels antraciet

Bent u op zoek naar antracieten tuintegels? Jan Groen heeft antracieten tuintegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de tuintegels waar u naar op zoek bent!

Filters

tot

Toon alle filters

Tuintegels antraciet bij Jan Groen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tuintegels. Van een natuursteen of betonlook in het antraciet tot een lichtere versie, maar ook voor tegels met een patroon kunt u bij ons terecht. De tegels zijn niet alleen geschikt voor in de tuin, maar kunnen natuurlijk ook op een balkon of terras worden gelegd. In ons assortiment hebben wij tuintegels van verschillende formaten. Zo bieden wij u tegels in het formaat 70x70 cm en 90x90 cm. Bekijk onze inspiratiepagina voor de tuin om tot leuke ideeën te komen. 

 

De voordelen van antraciete tuintegels

Naast dat de kleur antraciet een hele stijlvolle keuze is, zijn er nog een paar andere voordelen die deze tuintegels met zich meebrengen.

  • De tegels zijn gemakkelijk in onderhoud
  • De tegels behouden jarenlang hun kleur
  • De tegels zijn bestendig tegen krassen en vlekken
  • De tegels zijn vochtbestendig
  • Het materiaal is goed bestand tegen slijtage

 

Verwerking en onderhoud


Mocht u voor antraciete tuintegels willen kiezen, dan is het aan te raden om deze tijdens het leggen te voegen. Op die manier kunnen er geen planten tussen de kieren van de tegels groeien en houdt u het onkruid waar mogelijk buiten de tuin. Lees meer over het leggen van tuintegels in ons stappenplan

 

Daarnaast zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee. Dit maakt de tegels een duurzame optie. Om ook daadwerkelijk zo lang mogelijk te kunnen genieten van de tegels raden wij u aan om onze onderhoudsproducten zo nu en dan te gebruiken. Deze kunt u gebruiken om de tegels te reinigen, beschermen en onderhouden.

Service Jan Groen Tegels

Wij streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Heeft u een vraag over een tegel of wilt u een deskundig advies over de ruimte die u betegelen wilt? Kom langs in een van onze winkels in Bleiswijk of Utrecht en stel u vragen aan een van onze adviseurs. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u de tegels even wilt komen bekijken. Check dan eerst in welke winkel de tegel die u zoekt op voorraad is.