Zwarte tuintegels

Bent u op zoek naar zwarte tuintegels? Jan Groen heeft zwarte tuintegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de tuintegels waar u naar op zoek bent!

Filters

tot

Toon alle filters

Zwarte tuintegels bij Jan Groen


Naast de keuze voor de kleur zwart zijn er ook andere keuzes die u kunt maken. Bent u op zoek naar een tegel met een patroon? Of juist een effen, donkere kleur? Daarnaast hebben wij tegels van verschillende formaten. Er is voor u dus genoeg te beslissen over het soort tegel dat u kiest voor uw tuin of terras. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Wellicht dat onze inspiratiepagina voor de tuin u op ideeën kan brengen. 

 

De voordelen


Door in de tuin te kiezen voor een donkere tegel kunt u een stijlvolle sfeer creëren. Onze tuintegels bieden daarnaast ook andere interessante voordelen:

  • De tegels zijn gemakkelijk in onderhoud
  • De tegels behouden jarenlang hun kleur
  • De tegels zijn bestendig tegen krassen en vlekken
  • De tegels zijn vochtbestendig
  • Het materiaal is goed bestand tegen slijtage

 

Verwerking en onderhoud


Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde tuintegel, is het aan te raden om met een aantal zaken rekening te houden. Zo worden tegels in de tuin vaak gelegd op een natuurlijke ondergrond. Om ongewenst onkruid te voorkomen is het handig om de tegels tijdens het leggen te voegen. Als u voor de kleur zwart kiest is het mooi om deze er met wit voegwerk uit te laten springen. Heeft u liever zwart of grijs voegwerk? Er zijn tegenwoordig verschillende kleuren voegwerk beschikbaar. Lees meer over het leggen van tuintegels in ons stappenplan

 

Om de tegels zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij u aan om onze onderhoudsproducten zo af en toe te gebruiken. Wij bieden producten waarmee u de tegels kunt reinigen, beschermen en onderhouden.

 

Bezoek een van onze winkels


Wij begrijpen als geen ander dat u wellicht nog een aantal vragen heeft. Bijvoorbeeld over een specifieke tegel of juist de ruimte die u wilt gaan betegelen. Bij Jan Groen streven wij ernaar om u de beste service te kunnen bieden. We nodigen u dan ook graag uit in een van onze winkels in Bleiswijk of Utrecht. Hier kunt u terecht bij een van onze adviseurs die graag met u meedenkt over de juiste tegel. Bent u op zoek naar een specifieke tegel? Check dan eerst in welke winkel de tegel die u zoekt op voorraad is.