Badkamertegels

De badkamer is een plek voor uzelf. Om 's ochtends rustig wakker te worden of aan het einde van de dag relaxt bij te komen. Een plek waar u zich letterlijk bloot geeft. Waar u onbekommerd zingt onder de douche, ontspant in bad, u omringt met lekkere geuren en voor uzelf zorgt. U brengt er tijd door die ertoe doet. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Trends

Rustige kleuren in natuurlijke tinten. Dat is de trend voor badkamers. Maar wel afgewisseld met smaakvol aangebrachte accenten of tegelstroken op de wanden. Accenten in de vorm van bijvoorbeeld mozaïek in bijpassende kleuren of stone panels (onregelmatig aangebrachte natuursteenlook tegels). U ziet ze bijvoorbeeld op de achterwand van het toilet of bij de wastafels, zodat die plek er nét even wat meer uitspringt. Ook zijn XL-tegels – letterlijk - een grote trend. Grootformaat tegels maken een ruimte optisch groter, waardoor ze perfect zijn voor in kleine(re) badkamers. 

JAN GROEN ADVISEERT

Wat voor tegels in de badkamer?

Welke stijl u ook kiest, een badkamer moet praktisch zijn. Met keramische tegels op de vloer en aan de wand is een badkamer makkelijk te onderhouden. Vloertegels kunt u toepassen vanaf slijtvastheid 3. Let erop dat de tegels niet te glad zijn. Sommige badkamervloertegels zijn voorzien van een anti-sliplaag, variërend van een nauwelijks voelbaar korreltje tot een stoere noppenstructuur. Sommige keramische tegels met een natuursteenlook hebben een wat ruwer oppervlak, wat veilig is én tegelijkertijd prachtig om te zien.

Bent u geïnteresseerd in badkamertegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek