Woonkamertegels

De woonkamer is dé plek waar u uw woonstijl kunt laten zien. Bijpassende tegels maken de look van uw woonkamer helemaal af. Tegenwoordig zien we veel XL-vloertegels in de woonkamer liggen. Denk aan formaten zoals 60x60, 80x80 of zelfs nog groter! Uitgevoerd in betonlook of metallook. Ook keramisch parket is populair. Houtlook tegels lijken als twee druppels water op écht hout, maar hebben wel de voordelen van keramiek. Wilt u een luxe uitstraling? Kies dan voor natuursteenlook tegels, zoals marmerlook. Wandtegels worden ook steeds vaker in woonkamers toegepast, bijvoorbeeld als accent op één muur. Stonepanels (natuursteenstrips) zijn echte eyecatschers, maar ook metrotegels, hexagontegels of patroontegels zorgen voor een bijzondere woonkamermuur. 

Bekijk ons assortiment
In één keer klaar

VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

JAN GROEN ADVISEERT

Welke tegels kunnen in de woonkamer?

De woonkamer is een plek waarin geleefd wordt. Tegels zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. We adviseren voor in de woonkamer keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen, zodat u zeker van bent dat uw vloer tegen een stootje kan!

Bent u geïnteresseerd in woonkamertegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek